(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, kansainväliseen hotelliin
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Kansainvälisesti tunnettu hotelli. Korkeatasoinen palvelukulttuuri, joka vaatii kielitaitoa ja kovan luokan ammattitaitoa.

Haemme asiakkallemme pätevää ja kokenutta ravintolapäällikköä. Työpaikka sijaitsee Rovaniemen Napapiirillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja ravintolan henkilökunnan työnjohdosta. Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä. Ravintolapäällikkö johtaa ja suunnittelee myös ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä. Vastuualueeseen kuuluvat myös ravintolan tekemät hankinnat ja varastointi sekä niihin liittyvät inventaariot ja tilausten tekemiset, kunnossapidon järjestäminen sekä monenlaisten juoksevien asioiden hoitaminen. Olet myös valmis suorittavaan työhön ravintolassa.

Hakijalta edellytämme:

Organisointitaitoja

Asiakaspalveluhenkisyyttä

Ravintolatoiminnan monipuolista tuntemusta.

Kansainvälistä kokemusta

Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luovuutta ja vastuun kantamista

Hyvää taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin

Itsenäinen ajattelukyky ja kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti

Suomen ja englannin kielen taito (Muut kielet katsotaan eduksi)

Hyvä ymmärrys tietotekniikasta

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si sekä suosittelijasi yhteystietoineen. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Huomiomme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.