Ravintolapäällikkö / KalPa Hockey Oy
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Ravintolapäällikkö Kuopion uudistuvaan jäähalliin! 

KalPa Hockey Oy hakee ravintolapäällikköä vastaamaan Kuopion jäähallin ravintolapalveluista. Uudistustyöt ovat nyt käynnissä ja jäähallin palvelut tulevat parantumaan merkittävästi. Jäähallin yhteyteen tulee avautumaan lisäksi uimahalli ja parkkitalo kesään 2020 mennessä. Uusien ravintolatilojen käyttöönotto aloitetaan alkuvuoden 2019 aikana. Jäähallilla tullaan järjestemään KalPan kotiotteluiden lisäksi muitakin isoja tapahtumia (mm. konsertteja).

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

- Aikaisempaa kokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä

- Avoimuutta ja halua kehittyä ammattilaisena

- Hyvää paineensietokykyä

- Energistä ja joustavaa asennetta työntekoon

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkkaus:

Tarjoamme työntekijälle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen osana mielenkiintoista ja vauhdikasta työympäristöä. Työssäsi pääset hyödyntämään jo olemassa olevia taitojasi sekä kehittämään itseäsi ammattilaisena.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan kuukausipalkka

Työt alkavat 2.1.2019.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, lähetäthän työhakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse Marko Melamiehelle. Otsikoi viestisi työtehtävän mukaan seuraavasti: "Oma nimi / Ravintolapäällikkö KalPa Hockey"

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Marko Melamies
Aluepäällikkö
Smile henkilöstöpalvelut
0400761399
marko@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1195699
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio