(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Kakslauttanen Arctic Resort
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Oletko pitkään kaivannut mahdollisuutta muuttaa pysyvästi Lappiin? Tai asutko jo Lapissa, mutta kaipaat ympärivuotista mahdollisuutta työskennellä alueella ja uusia haasteita työelämään?

Tässä voi olla tilaisuutesi! Haemme nyt asiakkaallemme Kakslauttanen Arctic Resorttiin ravintolapäällikköä pidempään työsuhteeseen!

Kakslauttanen Arctic Resort on maailmanlaajuisesti tunnettu matkailukohde Saariselällä. Perheperusteinen yritys tarjoaa elämyksiä vuosittain 60000 matkailijalle, joista suurin osa on kansainvälisiä vieraita. Työkieli on englanti, yrityksen talvisesongin työntekijöitä tulee jopa 30 eri maasta, joten työympäristö on hyvin kansainvälinen! Kakslauttasessa on kaksi isoa pääravintolaa ja kolmas avautuu aivan lähiaikoina. Niiden lisäksi on myös tilausravintolatoimintaa. Pääravintoloissa on tarjolla aamiasbuffee, puolihoitomenu sekä a la carte-puolen annokset, joten tässä työtehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti.

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista ravintolapäällikön tehtävistä: kansainvälisen työtiimin vetäminen ja ohjeistaminen päivän tehtävistä, työvuorolistojen teko, tilausten hoito sekä vahva yhteistyö keittiön esimiehen kanssa. Osallistut myös ravintolan päivittäiseen toimintaan ja johdat omalla esimerkilläsi muiden työtä. Teet tiivistä yhteistyötä myös vastaanoton ja hotellin johdon kanssa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, toivomme kuitenkin, että pääset mukaan tutustumaan ja perehtymään Kakslauttasen alueeseen jo mahdollisimman pian.
Palkkaus on sopimuksen mukaan, mainitsethan palkkatoiveesi jo hakukirjeessä.


Edellytämme sinulta

sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, muut kielet ovat eduksi
pitkäaikaista kokemusta ravintolapäällikön tehtävistä
joustavaa ja oma-aloitteista asennetta, halua viedä työpäivä onnistuneesti päätökseen
ajokorttia (B)


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan työn uniikissa ja tunnetussa matkailukohteessa.
Mahdollisuuden toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!
Asunto järjestyy!


Arvostamme

rautaista alan aiempaa kokemustasi
iloista ja joustavaa asennettasi työntekoa kohtaan
englanninkielen taitoa
mahdollisuutta nopeaankin aloitukseen


Kiinnostuitko?

Jos haluat työskennellä yhdessä Suomen tunnetuimmassa matkailukohteessa maailmalla niin laita hakemus jo tänään! Koska kohteen työkieli on englanti, kirjoitathan myös hakemuksesi englanniksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää!

Lisääthän hakemukseesi CV:si sekä kahden suosittelijan yhteystiedot, mainitse hakukirjeessäsi myös palkkatoiveesi. Haun toisessa vaiheessa käytämme apunamme lisäksi englannin kielistä videohaastattelua.

Tutustu kohteeseen:
www.kakslauttanen.fi


Lisätietoja

Kirsi Vestenius
Account Manager, Travel and Leisure industry
StaffPoint-konserni || Tunturintie 22 || 95970 ÄKÄSLOMPOLO
045 788 16594 || vaihde 030 047 2000
kirsi.vestenius@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi