(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Kahvila-Ravintola Bistro & Deli, Pieksämäki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Onko laadukas ruoka ja juoma intohimosi? Onko asiakaspalvelu sekä tiimin johtaminen Sinulle sydämen asioita?

Etsimme huhtikuussa avautuvaan Bistro & Deliin Pieksämäelle ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Ravintolapäällikkönä voit olla joko nouseva kyky tai jo pidemmän linjan konkari, kunhan omaat vankan näkemyksen ja kokemuksen ravintola-alasta ja sen tulevaisuuden ilmiöistä, eikä sosiaalisen median parissa työskentely ei aiheuta sinulle harmaita hiuksia.

Etsimämme henkilö on innovatiivinen ja intohimoinen joukkuepelaaja, joka haluaa aidosti kehittyä ammatissaan. Kaikessa tekemisessäsi näkyy rakkaus ruokaan sekä juomaan ja jokainen asiakas on Sinulle yhtä tärkeä. Olennainen osa työtehtävää on omalla esimerkillä johtaminen arjen tarjoilutehtävissä, työvuorosuunnittelu, varastonhallinta, tunnuslukujen omaksuminen ja henkilöstöjohtaminen.

Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Osuuskauppa Suur-Savolle vakituiseen työsuhteeseen. Osalle hakijoista teemme Cut-e henkilöarvioinnin osana rekrytointi prosessia.

***
Kahvila-Ravintola Bistro & Deli

Pieksämäen Veturitalleille avataan huhtikuussa 2018 täysin uusi uniikki ravintolakonsepti. Bistro & Delin upeissa puitteissa viihdyt aamusta-iltaan. Bistro & Delistä löytyy kahvila- ja ravintolapalvelut sekä Delishop. Ruokalista noudattaa yksinkertaista raikasta linjaa. Tarjoamme asiakkaillemme miellyttävän, rentouttavan palvelukokemuksen sekä nautinnollisen elämyksen hyvän ruoan ja juoman parissa. Kukossa voit nauttia ihania herkkuja, työskennellä, kokoustaa, tavata ystäviä, järjestää juhlia tai olla vaan...


Edellytämme sinulta

Kokemusta ravintola-alan töistä ja näyttöä esimiestyöstä


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen ja suosittelijoineen heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Kaisu Hänninen
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint || Patteristonkatu 2 || 50100 MIKKELI
043 8271101 || vaihde 020 7206389
kaisu.hanninen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi