(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

 Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteen ja palvelun jatkuvaan kehittämiseen yhdessä kollegojesi kanssa. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.  

Haemme nyt toimeen tarttuvaa ja luottamusta herättävää RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ravintolapalveluista asiakaskohteessamme Jyväskylässä. 

Ravintolapäällikkönä vastaat pienehkön henkilöstöravintolan käynnistämisestä ja johtamisesta. Tehtävä on tulosvastuullinen. Teet tiivistä yhteistyötä asiakasyrityksen työntekijöiden ja edustajien kanssa, vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta sekä omavalvonnasta ja työsuojelusta. Päivittäisen toiminnan suunnittelun ja asiakasyhteistyön lisäksi osallistut päivittäiseen salityöskentelyyn, kokous- ja edustustarjoiluiden hoitamiseen sekä ruoanvalmistustehtäviin.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus henkilöstöravintolan esimiestehtävistä ja käytännön työstä, vahvaa näyttöä ravintolapalvelujen tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa. Lisäksi sinulla on ravintola-alan esimiestutkinto ja alan yleisimmät järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä tarvitset myös IT- ja englannin kielen taitoa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään asiakaskohteen vaatima perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. 


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä kehittyvän ja kasvavan asiakasympäristön. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 24.8.2018. Voit lisätä helposti mukaan CV:si.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.   ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.