(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Ison Omenan O'Learys
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Ravintolassa työskentely on joukkuelaji ja nyt haemme kapteenia, joka luotsaa joukkueensa loistosuorituksiin!

Haussa on ravintolapäällikkö Ison Omenan kauppakeskuksessa sijaitsevaan O’Learysiin.

O’Learysin rennossa ja sporttisessa ilmapiirissä on saman katon alla tarjolla ainutkertaisia urheiluelämyksiä sekä maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa.

Tässä työssä pääset yhdistämään rakkautesi ravintolamaailmaan ja urheiluun. Etsimme tehtävään kokenutta ravintolapäällikköä, joka on valmis tsemppaamaan tiiminsä menestykseen, pitämään yllä reilua peliä ja varmistamaan, että asiakkaat kokevat ravintolassa aitoa urheilujuhlan tuntua.

Sinulla on vahva kotikenttä etu, jos kokemuksen lisäksi omaat aitoa näkemystä ravintolatoiminnan kehittämisestä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja monipuolista aiempaa kokemusta ravintolan esimiestehtävistä, esimerkiksi tapahtuma- ja yöravintola -ympäristöistä. Ymmärrät mitä tarkoittaa tulosvastuu ja kuinka toimintaa voidaan kehittää myös tunnuslukujen avulla. Toimenkuva edellyttää suomen lisäksi myös englannin kielen taitamista.

Tarjolla on kokoaikainen, kuukausipalkkainen työ, jonka palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Restelillä tunnistetaan lahjakkuudet, pidetään huolta työntekijöistä ja pystytään tarjoamaan laaja kattaus houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä O’Learys ketjun kansainvälinen yhteistyö.

Haastattelemme parhaat hakijat saman tien, joten tiedät mitä tehdä. Valmiina, paikoillanne ja nyt hakemus tulemaan!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista.

Restel uudistuu-laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Hygieniapassi, Suomi, Englanti, Ravintolapäällikkö