(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Ison Omenan O`Learys
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Ravintolassa työskentely on joukkuelaji ja nyt haemme kapteenia, joka luotsaa joukkueensa loistosuorituksiin!

Haussa on ravintolapäällikkö Ison Omenan kauppakeskuksessa sijaitsevaan O’Learysiin.

O’Learysin rennossa ja sporttisessa ilmapiirissä on saman katon alla tarjolla ainutkertaisia urheiluelämyksiä sekä maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa.

Tässä työssä pääset yhdistämään rakkautesi ravintolamaailmaan ja urheiluun. Etsimme tehtävään kokenutta ravintolapäällikköä, joka on valmis tsemppaamaan tiiminsä menestykseen, pitämään yllä reilua peliä ja varmistamaan, että asiakkaat kokevat ravintolassa aitoa urheilujuhlan tuntua.

Sinulla on vahva kotikenttä etu, jos kokemuksen lisäksi omaat aitoa näkemystä ravintolatoiminnan kehittämisestä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja monipuolista aiempaa kokemusta ravintolan esimiestehtävistä, esimerkiksi tapahtuma- ja yöravintola -ympäristöistä. Ymmärrät mitä tarkoittaa tulosvastuu ja kuinka toimintaa voidaan kehittää myös tunnuslukujen avulla. Toimenkuva edellyttää suomen lisäksi myös englannin kielen taitamista.

Tarjolla on kokoaikainen, kuukausipalkkainen työ, jonka palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Restelillä tunnistetaan lahjakkuudet, pidetään huolta työntekijöistä ja pystytään tarjoamaan laaja kattaus houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä O’Learys ketjun kansainvälinen yhteistyö.

Haastattelemme parhaat hakijat saman tien, joten tiedät mitä tehdä. Valmiina, paikoillanne ja nyt hakemus tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Ravintolapäällikkö, Englanti, Suomi, Anniskelupassi, Hygieniapassi