Ravintolapäällikkö, Iisoppi Nokia, NoHo Partners, Pubi
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Ravintolapäälliköksi Nokian Iisoppiin!

Hotelli –ravintola Iisoppi on perinteinen Nokialaisten kohtaamispaikka. Saman katon alta löytyvät niin pubi, yökerho, kuin hotellikin. Viikolla Iisoppi toimii rentona olohuoneena josta saa myös pubiruokaa, viikkoiltoja siivittävät bingo ja tietovisaillat. Pubi toimii samalla myös hotellivastaanottona. Viikonloppuisin yökerhon auetessa pubin puoli muuttuu karaoke-estradiksi, yökerhossa esiintyjät, dj:t ja teemabileet valtaavat lavan ja meno jatkuu koko talossa aina aamun pikkutunneille saakka.

----------

Odotamme sinulta kunnianhimoista asennetta työtäsi kohtaan, innovatiivisuutta, halua kehittää ravintolakonseptia sekä ennenkaikkea asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Hallitset myös somen, et pelkää tietokonetta ja tiedät ehkä jo markkinoinnistakin jotain. Olet ollut myös aiemmin esimiesasemassa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Työkokemusta edellytämme joko vuoropäällikön tai ravintolapäällikön tehtävistä. Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävääsi, tarvittaviin varausjärjestelmiin, sekä raportointiohjelmiin


---------- 

Olemme tiiviisti mukana ravintolan päivittäisessä toiminnassa, saat myös kaikki konsernin tukitoiminnot käyttöösi. Tarjoamme myös erittäin hyvät miltei koko maan kattavat henkilöstöedut. Työstä on hyvät etenemismahdollisuudet muihin tehtäviin, koulutamme myös koko henkilökuntaamme aktiivisesti alan eri osa-alueilla.

---------- 

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Palkka neuvoteltavissa.


---------- 

Hakemukset ja lisätiedot

Mikko Hammar

mikko.hammar@noho.fi

045 1294 056

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233230
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere