(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Iisoppi Nokia, NoHo Partners, Pubi
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Ravintolapäälliköksi Nokian Iisoppiin!

Hotelli –ravintola Iisoppi on perinteinen Nokialaisten kohtaamispaikka. Saman katon alta löytyvät niin pubi, yökerho, kuin hotellikin. Viikolla Iisoppi toimii rentona olohuoneena josta saa myös pubiruokaa, viikkoiltoja siivittävät bingo ja tietovisaillat. Pubi toimii samalla myös hotellivastaanottona. Viikonloppuisin yökerhon auetessa pubin puoli muuttuu karaoke-estradiksi, yökerhossa esiintyjät, dj:t ja teemabileet valtaavat lavan ja meno jatkuu koko talossa aina aamun pikkutunneille saakka.

----------

Odotamme sinulta kunnianhimoista asennetta työtäsi kohtaan, innovatiivisuutta, halua kehittää ravintolakonseptia sekä ennenkaikkea asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Hallitset myös somen, et pelkää tietokonetta ja tiedät ehkä jo markkinoinnistakin jotain. Olet ollut myös aiemmin esimiesasemassa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Työkokemusta edellytämme joko vuoropäällikön tai ravintolapäällikön tehtävistä. Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävääsi, tarvittaviin varausjärjestelmiin, sekä raportointiohjelmiin


---------- 

Olemme tiiviisti mukana ravintolan päivittäisessä toiminnassa, saat myös kaikki konsernin tukitoiminnot käyttöösi. Tarjoamme myös erittäin hyvät miltei koko maan kattavat henkilöstöedut. Työstä on hyvät etenemismahdollisuudet muihin tehtäviin, koulutamme myös koko henkilökuntaamme aktiivisesti alan eri osa-alueilla.

---------- 

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Palkka neuvoteltavissa.


---------- 

Hakemukset ja lisätiedot

Mikko Hammar

mikko.hammar@noho.fi

045 1294 056

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.