Ravintolapäällikkö, Hox City
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Oletko jo ravintola-alalla uraa tehnyt henkilö? Rakastatko mahtavien asiakaskokemuksien luomista? Oletko kerryttänyt osaamista myös myynti -ja somemarkkinoinnista?

Haemme ihanaa ja iloista ravintolapäällikköä Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan ja kasvun tiellä olevaan espanjalais-eurooppalaisia ravintolaelämyksiä tarjoavaan ravintola Hox Cityyn.

 https://hoxcity.fi/

Unelmiemme ravintolapäällikkö osaa työskennellä yksin sekä työkavereiden kera. Hän on henkilö, joka työskentelee sujuvasti tietokoneella niin tilausten kuin somenkin ääressä. Hän tuntee ravintolatoiminnan kuin omat taskunsa, osaa hallinnoida ravintolan kulurakennetta eikä pelkää tehdä myyntiä – ja uusiasiakashankintaa.

Unelmiemme päällikkö myös rakastaa operatiivista työtä sekä johtaa toimintaa mielellään omalla esimerkillään. Serviisissä hän tsemppaa työkavereita aina vain parempiin suorituksiin sekä johtaa ja kehittää työskentelytapoja jämäkällä otteella. Hänelle serviisin hoitaminen laadukkaasti ja keittiön sekä salin yhteistyön kehittäminen on sydämen asia.

 

Kuvailimmeko juuri sinut?

Jos vastasit kyllä, niin mahtavaa, sillä etsimme juuri sinua!

Hox:n porukka tarjoaa sinulle mahtavana mahdollisuuden kehittyä urallasi, mukavan ja kunnianhimoisen tiimin sekä työn, jossa voit kehittää osaamistasi.

Teemme palkkauspäätöksen oikean henkilön löydyttyä ja työn voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Duuni on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme palkatulle henkilölle sopimuspalkan.

 

Kiinnostuitko?

Hae saman tien tästä linkistä (huom. hakemukseen riittää että täytät pakolliset tiedot sekä loppuun liität CV:si ja mahdollisen hakukirjeesi):

http://smile2.likeit.fi/apply/185016831

 

Yhdessä Hox Cityn kanssa rekrytointia tekee Eezy Henkilöstöpalvelut.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekryn aikataulusta antaa:

Merja Ruuska

merja.ruuska@eezy.fi

0408273527

(tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 10-16 välisenä aikana)


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427397
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä