(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Ravintola Lasipalatsi − kaikkien tuntema kohtaamispaikka Helsingin keskustassa etsii joukkoonsa 

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Työhösi ravintolapäällikkönä kuuluu mm.:

  • koko ravintolan operatiivinen johtaminen niin tuloksen, erilaisten kehittämistarpeiden, asiakastyytyväisyyden sekä henkilökunnan työhyvinvoinnin suhteen
  • innostava johtamistyyli niin arkena kuin viikonloppuisinkin
  • loistava asiakaspalvelu

Haemme jo kokenutta, itsenäistä ravintolapäällikköä. Gastronominen osaaminen niin juoma- kuin ruokatuotteiden osalta tulee olla erittäin vahvaa. Luonteeltasi olet jämäkkä, oikeudenmukainen ja kannustava esimies; motivoit henkilökuntaasi omalla esimerkilläsi ja johtamisellasi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja sinun paineensietokykysi on hyvällä tasolla. Lähin esimiehesi on ravintolatoimenjohtaja.

Tarjoamme Sinulle:

  • toimivan tiimin
  • hyvät henkilöstöedut
  • koulutusmyönteisen ja kokeneen organisaation laajan tuen
  • oikeudenmukaista ja hyvää johtamista

Ravintola Lasipalatsi on kaikkien tuntema ravintola Helsingin keskustassa. Ravintolan keskeinen sijainti pääkaupungin ytimessä, panostus maistuvaan ruokaan, klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viinivalikoimaan, vastaa vaativaankin makuun. Annokset valmistetaan aina huolella ja tarjoillaan ilolla − asiakkaiden tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää.

Koetko, että tämä tehtävä olisi juuri Sinua varten?

Jätäthän siis pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen joko sähköpostitse tai nettisivuillamme, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Palmberg: jari.palmberg@lisapalvelu.net työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Toimimme valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä, Riihimäellä ja Turussa. Työllistämme eri aloilla satoja henkilöitä kuukaudessa. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin valtakunnalliset ketjut. Yritys on perustettu vuonna 2002. Lisäpalvelun tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ja kaikkia osapuolia palvelevia henkilöstöratkaisuja.