(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Helsinkiin Ruoholahteen (1028)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

 Haemme  Sodexon Technopolis-asiakkuuteen Helsingin Ruoholahteen

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan kahta ravintolaan joista toinen on toiminassa ja toinen aukeaa heinäkuussa 2018.

Tulet toimimaan yhteistyössä ja raportoimaan District Managerille, joka vastaa Sodexon Suomen Technopolisten asiakkuudesta ja toimii esimiehenäsi.

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Tarjolla on lounasta, Coffee bar ja Take Away -tuotteita sekä kokous- ja edustustarjoiluja. 

Voi käydä katsomassa Sodexon ja Technopoliksen facebook sivuja: https://www.facebook.com/search/top/?q=Sodexo%20Technopolis

Vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti ravintolapalveluista, käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä, ja vastaat sopimuksen mukaisen palvelun toteutumisesta. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi.

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

• noin 5 vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ravintolatoiminnan tuloksellisesta johtamisesta

• vahva osaaminen lounas-, kokous- ja juhlatilaisuuksien tarjoiluista, myynnistä ja järjestämisestä

• vahvaa osaamista ja näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen kannattavasti ja asiakaslähtöisesti

• taitoa kuunnella asiakasta ja proaktiivisesti löytää ratkaisuja

• ravintola-alan esimieskoulutus, esim. restonomi

• anniskelupassi ja vastaavan hoitajan pätevyys

• hyvät atk-taidot

Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet idearikas ja paineensietokykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Pärjäät työssäsi englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 17.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-15.00 välillä Panu Lokki p. 050-443 3158, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.