(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Hämeenkylän kartanoon (1056)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Hämeenkylän kartanoon Vantaalle vankan ammattitaidon omaavaa

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Hämeenkylän kartanolla on 63 tasokasta hotellihuonetta, 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin sekä 18 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas. Palvelemme asiakkaitamme tyylikkäästi lähes vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.  Tutustu tarjontaamme: https://www.hameenkylankartano.fi/ravintola/la-carte

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää laatua ja palvelua ravintolasalissa ja edustus- sekä kokoustarjoilu toiminnassa. Hyvänä esimiehenä osaat tarpeen tulla olla tiukka, mutta motivoida tiimiäsi ja kehittää sen ammattitaitoa ja työhyvinvointia. Tiedät, miten tulos tehdään ja osaat myös analysoida numeroita tekemisesi taustoista. Teet tiivistä yhteistyötä muiden osastojen ja myynnin kanssa sekä ennen kaikkea edustuksen keittiöpäällikön kanssa.

Odotamme

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta ravintolasalin, edustuksen- ja kokoustarjoiluiden järjestämisestä sekä tapahtumien johtamisesta. Koulutuksesi on ravintola-alan esimiestason koulutus. Sinulla tulee olla viini- ja juoma- sekä ruoka-asiantuntemusta. Käytät sujuvasti atk-pohjaisia kassajärjestelmiä sekä sinulla on hyvät atk-taidot.


Eduksesi katsomme Hotellinx/Poslinxin tuntemuksen.

Esimiehenä olet roolimalli, johon alaisesi voivat samaistua ja jota he haluavat seurata kasvaakseen vieläkin paremmaksi työssään. Positiivisuus, palvelu ja iloisuus näkyvät Sinun ja koko tiimisi toiminnassa. Palvelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työajat vaihtelevat aikaisista aamuista iltamyöhään ma – su välillä aukioloaikojen ja tilauskannan mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Anne Elo gsm 050 431 73 81.