(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä?

Etsimme nyt loistavan palveluasenteen omaavaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ elokuussa avattuun  täysin uudistettuun opiskelija- ja henkilöstöravintolakohteeseemme Espoon Otaniemeen.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen palveluista ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Palvelukohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Ravintolapäällikkönä vastaat käynnistyvän ravintolatoiminnan organisoinnista ja kehittämisestä. Keskeinen osa työtäsi on tuloksellisen toiminnan suunnittelu, päivittäisjohtaminen ja ennen kaikkea asiakasyhteistyö. Vastaat ainutlaatuinen asiakaskokemuksen luomisesta asiakkaillemme, olet asioiden taitava koordinoija ja pidät tulosvastuullisesta työroolista. Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle tiimillesi ja vastaat yhteisen ISS tiimihengen syntymisestä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen ja työaikasi on joustava. 


Edellytämme restonomin tai suurtalousesimiehen tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuva esimieskoulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahvaa näyttöä tuloksen tekemisestä ja onnistuneesta asiakkuuksien hoidosta. Sinulla on hyvät ATK -taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä. Arvostamme kokemusta tuotannon suunnittelusta erilaisten sähköisten järjestelmien (Aromi, Jamix) avulla. Tunnet opiskelija- tai henkilöstöravintolatoiminnan ja kokous- ja edustuspalvelut ja sinulla on myös käytännön keittiötyökokemusta. Kommunikoit sujuvasti asiakaspalelutilanteissa suomen ja englannin kielellä. Edellytämme hygieniapassia, työturvallisuuskortti, EA-kortti ja ravitsemus- ja ympäristöpassit katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä!

Lisätietoja tehtävästä antaa  aluepäällikkömme Heidi Hujanen numerosta 050 345 9607.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 15.9. mennessä.