(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Onko suurin intohimosi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Meillä pääset laittamaan ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteen ja palvelun jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.  

Haemme nyt toimeen tarttuvaa ja luottamusta herättävää RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ravintolapalveluista neljään Espoossa sijaitsevaan ravintolaamme.

Ravintolapäällikkönä vastaat käynnistyvän ravintolatoiminnan organisoinnista ja kehittämisestä asiakkuudessamme. Keskeinen osa työtäsi on tuloksellisen toiminnan suunnittelu, päivittäinen tiimin johtaminen ja ennen kaikkea asiakasyhteistyö.  Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle tiimillesi, ymmärrät monipalvelun merkityksen asiakaslupauksen täyttämisessä sekä yhteisen ISS tiimihengen luomisessa. Sinulla on energiaa tuottaa yhdessä tiimisi kanssa elämyksiä ja varmistaa ainutlaatuinen asiakaskokemus asiakkaillemme. Verkostoidut tehokkaasti, esiinnyt luontevasti ja sinulla on halu kehittää ja kehittyä. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta ja huolehdit työsuojelusta sekä omavalvonnasta. Olet asioiden taitava koordinoija, ohjaat itsenäisesti tiimiäsi ja pidät tulosvastuullisesta työroolista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä, näyttöä ravintolapalvelujen tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa. Sinulla on suurtalousesimiehen tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. restonomin tutkinto) sekä alan yleisimmät järjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja, minkä lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot. Kommunikoit myös sujuvasti englannin kielellä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään asiakaskohteen vaatima perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä kehittyvän ja kasvavan asiakasympäristön. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 24.8.2018. Voit lisätä helposti mukaan CV:si.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.   ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.