Ravintolapäällikkö, Elmo Sport Bistro, Helsinki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Ravintolapäällikkö Elmo Sport Bistroon!

 

Elmo Sport Bistro on hyvään ruokaan ja tunnelmallisiin iltoihin intohimoisesti suhtautuva sporttibaari Sanomatalossa. Ravintolassa on Jumbotronik sekä 10 televisiota, josta urheilufanit voivat seurata urheilua ja suurempia urheilutapahtumia. Elmon keittiö tarjoaa konstailematonta modernia ruokaa lounasajasta iltamyöhään. Keittiön ylpeydenaiheena on puuhiiligrilli, josta valmistuvat mm. mehevät burgerit ja herkulliset pihvit. Elmon baarin juomavalikoimassa ovat hana-oluiden lisäksi kotimaiset pienpanimoiden tuotteet. (https://elmobistro.fi/bistro/)

CMB Ravintolat on 18 toimipaikan muodostama ravintolaryhmä. Ryhmässä operoi viisi erillistä osakeyhtiötä. CMB Ravintoloiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa ja työllistämme keskimäärin 180 henkilöä. Tarjoamme työntekijöillemme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.
 

----------

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ravintolapäällikköä, joka on innostunut ja ulospäinsuuntautunut energiapakkaus, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen.

Hakijoilta edellytämme:

 • koulutusta tai kokemusta esimiestyöstä
 • valmiutta johtaa omalla esimerkillä päivittäisissä työvuoroissa
 • paineensietokykyä sekä kylmää päätä kiireen keskellä
 • yhteistyökykyä sekä tulosvastuullisuutta
 • halua kehittää toimintaa ja toimintatapoja

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa työssäsi niin pitkälle kuin rahkeet riittävät ja mahdollisesti vielä paljon pidemmälle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 31.08.2018.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikaela Laxåback
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 5432 650
mikaela@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1166256
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.8.2018
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki