(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Compass Group Finland Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme asiakkaallemme Compass Groupille

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Ravintolapäällikkönä vastaat noin 300 lounasaterian ja useiden kokous- ja edustustilausten päivittäisestä valmistumisesta ja oikea-aikaisesta tarjoilusta. Olet energinen, innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen. Sinulla tulee olla vahva kokemus ravintolan johtamisesta sekä näyttöä toiminnan kehittämisestä. Johdat ja kehität ravintolan toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi ja lähimmän esimiehesi kanssa.

Vastaat ravintolasi spiritistä, johtamisesta ja kehittämisestä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisinä, ja viihdyt toiminnan keskipisteessä. Tehokkuusajattelu on sinulle tuttua joten ymmärrät henkilöstöravintolan keskeiset tunnusluvut, ja kykenet niiden avulla analysoimaan päivittäistä toimintaa.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 7:00-15:00, mutta myös satunnaisille illoille ja viikonlopuille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielen osaamista, ruoanvalmistustaitoa, innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta. Tarvitset myös restonomi- tai esimieskoulutuksen sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja. Keittiömestarin tutkinto tai kokemus keittiöesimiehen tehtävästä katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle

- Ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ravintolassa
- Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat
- Mielenkiintoisen työympäristön
- Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
- Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa
- Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Täytä myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Katri Kiilo
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
katri.kiilo@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi