(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö BURGER KING® Pääkaupunkiseudulle
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
TASTE IS KING!

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.

Restel Fast Food Oy toi kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen vuonna 2013, jonka jälkeen se on valloittanut valtakuntaa vauhdilla.

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Haluatko ravintola-alan näköalapaikalle? Kansainvälisesti menestynyt ja hurjaa vauhtia kasvava BURGER KING® -ketju etsii ravintolapäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Uutena ravintolapäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon koulutusravintolassamme, joten etsimme nyt esimiehiä ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Jos sinulla siis on työkokemusta esimiestyöstä ravintola-alalla, kunnianhimoinen suhde työhön ja tiedät saavasi tulos- ja laatutavoitteet toteutumaan, saatat olla etsimämme henkilö.

BURGER KING® ravintolapäällikön avaintehtäviä

Burger King® Ravintolapäällikkönä johdat koko ravintolasi henkilökuntaa Restelin ja BURGER KING® -arvojen, strategian, konseptien ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaat siitä, että suunnitellut tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteet toteutuvat. Otat vastuun siitä, että lait ja asetukset, työehtosopimukset sekä muut työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat ensiluokkaisesti noudatetuiksi ravintolassasi. Haluat antaa parasta mahdollista asiakaspalvelua ja sinulla on näkemystä siitä, miten strategia ja arvot leivotaan osaksi työtä. Ravintolan päällikkönä osaat johtaa henkilökuntaa tehokkaasti ja ymmärrät myös pikaruoka-alan haasteet ja mahdollisuudet.

Millainen on #Kingipomo?

Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä ravintolan konseptikuvauksen mukaisesti. Johdat koko ravintolan henkilökuntaa ja vaadit tarkkuutta ja sitoutumista itseltäsi ja tiimiltäsi. Sinulla tulee olla aito kiinnostus työyhteisösi hyvinvointia kohtaan ja osaat ottaa vastuun työntekijöidesi kehittymisestä heidän työssään. Ymmärrät myös vastuusi monen nuoren ensimmäisenä esimiehenä. Kingipomo on positiivisesti jämäkkä eikä häneltä puutu huumorintajua. Kingillä pomolla on myös aimo annos tilannetajua ja kykyä kohdata tiimin jäsenet yksilöinä.

Kiinnostuitko?

BURGER KING® on Suomessa osa Restel-konsernia, joten #Kingijengin lisäksi monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme! Käythän tutustumassa Burger King® uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa sekä täyttämässä sähköisen hakemuksen 30.5.2018 mennessä, niin olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita! Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.