(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö BURGER KING® Kempele, Zeppelin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Haluatko ravintola-alan näköalapaikalle? Kansainvälisesti menestynyt ja hurjaa vauhtia kasvava BURGER KING -ketju etsii ravintolapäällikköä BURGER KING® Kempele, Zeppeliniin!

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Uutena ravintolapäällikkönä osallistut kuuden viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon Burger King ravintolassa, joten etsimme nyt esimiehiä jotka ovat valmiita ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Jos sinulla siis on työkokemusta esimiestyöstä ravintola-alalla tai muulla soveltuvalla alalla, kunnianhimoinen suhde työhön ja tiedät saavasi tulos- ja laatutavoitteet toteutumaan, saatat olla etsimämme henkilö.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (112,5h/3vko). Työnluonne on vuorotyö, ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

BURGER KING ravintolapäällikön avaintehtäviä

Burger King Ravintolapäällikkönä johdat koko ravintolasi henkilökuntaa Restelin ja BURGER KING -arvojen, strategian, konseptien ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaat siitä, että suunnitellut tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteet toteutuvat. Otat vastuun siitä, että lait ja asetukset, työehtosopimukset sekä muut työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat ensiluokkaisesti noudatetuiksi ravintolassasi. Haluat antaa parasta mahdollista asiakaspalvelua ja sinulla on näkemystä siitä, miten strategia ja arvot leivotaan osaksi työtä. Osaat johtaa henkilökuntaa tehokkaasti ja ymmärrät myös pikaruoka-alan haasteet ja mahdollisuudet.

Millainen on #Kingipomo?

Burger King edellyttää hakijalta kykyä työskennellä ravintolan konseptikuvauksen mukaisesti. Johdat koko ravintolan henkilökuntaa ja vaadit tarkkuutta ja sitoutumista itseltäsi ja tiimiltäsi. Sinulla tulee olla aito kiinnostus työyhteisösi hyvinvointia kohtaan ja osaat ottaa vastuun työntekijöidesi kehittymisestä heidän työssään. Ymmärrät myös vastuusi monen nuoren ensimmäisenä esimiehenä. Kingipomo on positiivisesti jämäkkä eikä häneltä puutu huumorintajua. Kingillä pomolla on myös aimo annos tilannetajua ja kykyä kohdata tiimin jäsenet yksilöinä.

Kiinnostuitko?

BURGER KING on Suomessa osa Restel-konsernia, joten #Kingijengin lisäksi monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä #kingien energiseen joukkoon! Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Lähetäthän sähköisen hakemuksen, palkkatoiveen kera, viimeistään 25.1.2019 mennessä, niin olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita! Opteam toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempaa kokemusta alalta
Eduksi luettavat asiat: Alalle soveltuva koulutus