(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Antell-Ravintolat, Siilinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Haemme Siilinjärvellä sijaitsevaan Antell- ravintolaan vastuullista ja ratkaisukeskeistä päällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Haettavalla henkilöllä tulee olla vahva kokemus henkilöstöravintolan johtamisesta sekä näyttöä toiminnan kehittämisestä. Johdat ja kehität ravintolan toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta. Tarvitset myös restonomi- tai keittiön esimieskoulutuksen sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja.


Edellytämme sinulta

Toivomme, että olet uudistuskykyinen- ja haluinen, asiakaslähtöinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Toivomme sinulta intohimoa maukkaan ruoan tekemiseen sekä taloudellista ajattelutapaa. Huomioit ruokatuotteissa niin sesonkien vaihtelut kuin ajan trenditkin unohtamatta oleellisinta, eli makua.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn ja työhyvinvointiin panostavan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si.
Tehtävässä työllistyt suoraan Antellin omaan organisaatioon.
Antell- Ravintolat Oy tarjoaa näköalapaikan lounasravintola-alan huipulta, perhehenkisen työyhteisön ja kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell- perhettä.


Lisätietoja

Sanna Kröger
Asiakkuuspäällikkö, HoReCa
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
010 2717 512
0440 722 130
sanna.kroger@staffpoint.fi