(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Amarillo ja Coffee House Oulu
Osuuskauppa Arina, MaRa, Ruokaravintolat, pubit ja baarit, Amarillo, Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme Oulun Amarilloon ja Coffee Houseen
RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Ravintolapäällikkönä vastaat tulosvastuullisena esimiehenä ravintoloiden laadun sekä ketjukonseptien ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä Oulun Coffee Housessa ja Amarillossa.

Oulun Amarillo on uudistettu 2017 ja Amarillon yökerho uudistettiin toukokuussa 2019. Tyyliltään Amarillo on raikas, reilu, mutkaton ja energinen. Se yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään sama pöydän ääressä pikkutunneille saakka. Ruokalistalta löytyy aidolla asenteella tehtyä reilun rohkeaa ruokaa. Amarillo tarjoaa kaupungin elämyksellisimmät hetket cocktailien ja ruuan parissa.

Myös Oulun Coffee House uudistettiin keväällä 2017. Coffee House on mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi, ykkösvalinta päiväkahville ja vaikka rentoutumiselle viinilasin kera. Coffee Housessa panostetaan laadukkaisiin aineksiin, sydämelliseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun sekä parhaaseen kahviin. Sieltä saa aina ammattilaisen valmistaman kahvin vastajauhetun tuoreena.

Näiden upeiden konseptien ja tilojen lisäksi saat johdettavaksesi myös ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kaupungin ravintolaelämän keskipisteessä. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä menestymisessä auttaa Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan verkosto ja tukitiimi.
Osuuskauppa Arinassa on hyvät S-ryhmän koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kattavat henkilöstöedut.

Sinulla tulee olla kokemusta sekä näyttöä tuloksellisesta esimiestyöstä. Jotta loistaisit tässä tehtävässä, tulee sinulla olla kiinnostusta ja jämäkkää otetta ravintolatoiminnan kehittämiseen. Tarvitset erinomaisia sosiaalisia taitoja ja tärkein työtehtäväsi on johtaa ja innostaa työryhmää huippusuorituksiin. Odotamme sinulta joustavuutta sekä osaamista suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen toimintamalliin.

Työsuhde on vakituinen työaika tehtävässä 112,5h/3vko.

Voit tutustua toimipaikkoihin esimerkiksi Instagramissa @coffeehouseoulu ja @amarillo_oulu tai Facebookissa Amarillo (Oulu) ja Coffee House (Oulu).

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Päivi Kaarlela, p. 050 4310510

Hae paikkaa viimeistään 31.7.2019 mennessä