Ravintolan vuorovastaavia Capperiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Vuorovastaavaksi Oulunkylän tai Triplan Capperiin

Capperi kasvaa kovaa vauhtia ja he ovat valmiita palkkaamaan uusia perheenjäseniä palvelukseensa. Capperilaisia on jo yli 50 henkeä ja kaikkia yhdistää rakkaus herkulliseen pizzaan ja asiakkaiden palvelemiseen.

Etsimme kokemuksen omaavaa vuorovastaavaa Capperiin kauppakeskus Triplassa sekä Oulunkylässä sijaitseviin ravintoloihin. Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluvat mm. tarjoilijoiden ja apulaisten organisointi, tarjoilu, kassalla olo, juomien tekeminen, asiakaspalvelu sekä muut yleiset ravintolatyöt. 

Odotamme, että sinulta löytyy hyvä asenne työtä kohtaan, ja olet innostunut sekä iloinen asiakaspalvelija. Pystyt pitämään langat käsissäsi myös kiireen hetkillä eikä hymysi hyydy kiperissäkään tilanteissa. 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät ainakin syyskuun loppuun asti, jonka jälkeen jatko mahdollinen. Palkkaus sopimuksen mukaan / TES:n mukaan. 

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä nyt tai viimeistään 1.8.2021 mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.Jouni Vainio
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
jouni.vainio@eezy.fi
040 1206577


Sini Lahti

HR-Harjoittelija
050 468 3481
sini.lahti@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467462
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki