Ravintolan vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus?

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta
 ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme Helsingin Pitäjänmäkeen ammattitaitoista VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!


Tehtävässä vastaat päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteessa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työhösi sisältyy myös tarjoilutilausten koordinointia ja laskutusta. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.


Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi esimiehen erikoisammattitutkinto, restonomi tai tradenomi). Sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja suoriudut palvelutilanteista niin suomen kuin englannin kielellä. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Työssä viihtyäksesi sinun pitää osata pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja ja omaksut uusia järjestelmiä helposti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Palvelumme tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.7.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280233
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki