(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan Vuoropäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Huipputyyppi huipputiiimiin aitiopaikalle Oulun keskustaan.

Haluatko käsiisi urahaasteen Pohjoismaiden johtavaan hotelliketjun Oulun yksikköön.

Meillä on tarjolla sinulle vakituinen työpaikka Oulun keskustassa. Haemme asiakkaallemme ravintolan vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme talentti jos sinulla on ravintola-alan koulutus ja useamman vuoden monipuolinen kokemus ravintola-alan tehtävistä. Asiakastyytyväisyys on sinulle sydämen asia ja omalla esimerkilläsi saat koko tiimin sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Tuleva työsi on monipuolinen kokonaisuus, monipuolisessa talossa. Aamua ja iltaa, ravintolan, tilaustarjoiluiden sekä kokouspalvelujen parissa baaria unohtamatta.

Matkalla menestykseen auttaa jos Micros-kassajärjestelmä sekä tilausjärjestelmät ovat tuttuja entuudestaan ja työvuorolistojen suunnittelu on mieluinen osa työtäsi.

Scandicin arvot Be Caring, Be You, Be a Pro ja Be Bold kuvastavat sinua hyvin ihmisenä, ammattilaisena ja esimiehenä.

Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen, 112,5 h / 3 vko. Tarjolla on lisäksi suuren ja vakaan työnantajan tarjoamat monipuoliset henkilöstöedut, kehittymismahdollisuuksia ja mukavan tiimin.

Jos tehtävä sytytti sinussa innon, hae ihmeessä pikimmiten oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.