(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan vuoropäällikkö Suomenlinnaan
Bastion Catering / Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia mm. häitä. Bastion Bistro sijaitsee päälauttarannan välittömässä läheisyydessä.  

Oletko sinä Bastion Bistron uusi vuoropäällikkö kesäkaudelle 2020? Etsitkö monipuolista työtehtävää, jossa pääset itsenäisesti vaikuttamaan työhösi ja toimenkuvaasi? Oletko yrittäjäasenteella varustettu särmä tyyppi, joka ei epäroi tarttua toimeen kuin toimeen tarpeen niin vaatiessa?

Porukkamme on näin talvisesongin aikana tiivis, mutta kesäsesongin koittaessa henkilökuntamme kasvaa iloiseksi poppooksi nuoria osaajia ja kokeneempia konkareita. Etsimme joustavaa tiimipelaajaa, joka esimerkillään johtaa salihenkilökuntaamme. Välität aidosti työstäsi ja työkavereistasi – kanssasi on ilo olla töissä!

Työtehtäviisi kuuluu  työvuorojen sujuvuudesta vastaaminen ja vuorossa esimiehenä toimiminen. Tehtäväsi on varmistaa riittävä miehitys ja huolehtia, että kaikki tietävät tehtävänsä.

Työvuorosuunnittelun lisäksi laskutat, tilität, inventoit ja teet tilauksia tarpeen vaatiessa. Osaat organisoida jo sovitut tilaisuutemme tilausmääräysten mukaisesti ja osallistut niiden tarjoiluun yhdessä tiimisi kanssa. Toivomme, että kassajärjestelmän ja MS Office -ohjelmien käyttö on sinulle entuudestaan tuttua. Toimit tarvittaessa myös ravintolapäällikön lomittajana ja sijaisena.

Toivoisimme sinulta:
- jonkin verran kokemusta vuoropäällikkönä toimimisesta
- positiivista asennetta työntekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta
- omatoimisuutta ja kykyä työskennellä paineen alla
- vähintään suomen– ja englannin kielen taitoa
- intohimoa asiakaspalveluun ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
- valmiutta työskennellä joustavasti ravintolan aukioloaikoina
- hygienia- ja anniskelupassia sekä salmonellatodistusta

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja kansainvälisen asiakaskunnan
- vaihtelevan työpaikan erilaisten tilojemme ja tilaisuuksiemme parissa
- ainutlaatuisen työympäristön merilinnoituksella
- mahdollisuuden jatkoon kesän jälkeen
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- kilpailukykyisen palkan ja iloisen ja energisen työyhteisön.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla info[@]bastion.fi 08.03.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi ainakin osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä milloin voisit aloittaa osa-aikaisena ja milloin täysipäiväisenä. Miksi juuri sinä olisit sopiva vuoropäälliköksemme? Toimi pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Bastion Bistron kotisivut https://bastionbistro.fi/ 

Facebook: www.facebook.com/bastionbistro/ 

Instagram: @Bastion_Catering tai @Bastion.Bistro

*****

Työpanoksesi on meille tärkeä ja olet merkittävässä osassa täydentämässä kesätiimiämme iskuun! Merellinen työmatka, historiallinen ympäristö ja mukavat  työkaverit sekä asiakkaat ympäri maailmaa tekevät kesästäsi varmasti ikimuistettavan.