(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan vuoropäällikkö Scandic Tampere City
Scandic Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2019

Scandic Tampere City on Tampereen ytimessä sijaitseva hotelli, joka on hiljattain tyylikkäästi uudistettu. Hotellin rento ja viihtyisä ravintola sekä baari ovat suosittuja kohtaamispaikkoja. Etsimme nyt hotellin Be Calm & Buzz on ravintolaan vuoropäällikköä.

Oletko ravintolan vuoropäällikkö, joka haluaa luoda ikimuistoisia kokemuksia yhdessä tiiminsä kanssa, tässä upeassa vasta uudistetussa hotellissa? Hienoa, sillä siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta lisää.

Ravintola Be Calm and Buzz On vuoropäällikkönä toimit osana esimiestiimiämme ja omalla esimerkilläsi kannustat, tuet ja motivoit tiimin jäseniäsi. Olet luova ja rohkea ja tartut esimiehenä toimeen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tuleva työnantajasi, Scandic, on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2017 ja 2018 – heille tärkein voimavara on työntekijät, jotka kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Lisäksi pääset osaksi Scandicin henkilöstöetuja, jossa sinä, ystäväsi ja perheesi saatte muun muassa alennuksia ruokaillessanne ja yöpyessänne Scandicin hotelleissa.

Be Caring, Be You, Be a Pro ja Be Bold Scandicin arvot keskittyvät ihmisten välittämiseen, korostaen jokaisen ainutlaatuista potentiaalia ja yksilöiden erojen tuomia etuja. Tärkeää on palveluiden korkea ja yhtenäinen laatu, johon voi aina luottaa.

Scandicin työntekijät ovat rohkeita ja valmiina astumaan mukavuusalueen ulkopuolelle, inspiroiden vieraitaan.

Toivomme, että sinulla on ravintola-alan koulutus ja/tai kokemusta monipuolisista ravintola-alan tehtävistä. Tulemalla Scandicille töihin saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta monipuolisessa ja luovassa työympäristössä, jossa saat olla oma itsesi. Ylös, alas, sivusuuntaan - tai vaikka ulkomaille. Sinä voit päättää omasta urapolustasi Scandicilla.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 112,5 h / 3 vko ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin!

Ota askel kohti Suomen parasta työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi jo tänään. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.