(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan vuoromestari
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Etsimme asiakkaallemme The Happy Red Onionille

VUOROMESTARIA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Vuoromestarina työvuorossasi vastaat mm. ravintolan buffet lounaan sujuvuudesta. Kovakaan kiire ei menoasi hidasta. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan.

Sinulle buffet lounaat ovat tuttuja ja suurien määrien valmistuskokemus on edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Sinulta löytyy myös a la carte kokemusta ja suomalainen kotiruoka on hallussasi. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Työ alkaa suoritustasolta. Mikäli sinulla on esimies taitoja ja kokemusta esimiestyöstä on työhön mahdollista liittää myöhemmin myös hallinnollisia tehtäviä. Kaikki alkaa kuitenkin hands on tekemisestä.

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja usean vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti ja ruoanlaitto on sinulle helppoa. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireessä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 1.5.2018. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107 iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.