(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan vastaava
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Toimenkuva
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ravintolan vastaavaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tässä työssä pääset näköalapaikalle arvostetun toimijan palvelukseen sekä ammattitaitoiseen työyhteisöön. Etsimme vastuuntuntoista henkilöä, joka arvostaa hyvää ruokaa ja osaa itsekin valmistaa sitä, on organisointitaitoinen ja kykenee sekä liiketoiminnan että henkilöstön johtamiseen.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta kokin työstä ja ravintolan esimiestehtävistä. Toimit myös kokouksien ja juhlatilaisuuksien emäntänä, joten odotamme sinun olevan aidosti palvelualtis sekä iloinen persoona. Arvostat omaa ja muiden tekemistä, työskentelet joustavasti ja hyvällä sykkeellä myös kiireisinä aikoina. Pystyt kehittämään uusia toimintatapoja ja olet ajan hermolla alan ajankohtaisissa asioissa.
Muut tiedot
Tarjoamme mukavat puitteet työskentelyyn, osaavat työkaverit ja paljon mieleenpainuvia hetkiä asiakkaiden parissa.

Kiinnostuitko? Jos vastaus on kyllä, niin odotamme yhteydenottoasi pian! Täytä sähköinen työhakemuksesi 12.5. mennessä os. www.vmp.fi ja liitä hakemukseesi CV. Pyrimme haastattelemaan hakijoita jo hakuaikana. Rekrytoinnista lisätietoja antaa VMP:llä (arkisin ma-pe) Mari Palojärvi, puh. 044 597 7447, mari.palojarvi@vmp.fi
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.05.2019 mennessä.