Ravintolan varastonhoitaja Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin Alppikortteliin ammattitaitoista ravintolan

VARASTONHOITAJAA

Hoidamme Diakonissalaitoksen kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- kuormien purku ja varastointi
- varastotilojen järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen
- lähtevän ruuan pakkaustehtävät
- linjaston täyttämiseen ja astiahuoltoon osallistuminen

Mitä toivomme sinulta?
Olet järjestelmällinen, huolellinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Koska työ sisältää painavien tavaroiden nostelua, olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Sinulla on hygieniapassi ja hyvä suomen kielen taito. Ravintola-alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Edellytämme lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Haluat työskennellä tavoitteellisesti, suuren yrityksen yhteisten toimintatapojen tuella.
 
Millaista on olla sodexolainen?
Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme ihanteelliset työajat sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 6.30 - 15.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kati Flink p. 050-300  8242, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328130
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa