(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan tarjoilija
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Tehtävä on määräaikainen 15.12.2021 saakka ja tunteja tarjotaan 90h/3 viikkoon sopimuksella. Oletko ravintola-alan osaaja, jonka valoisa persoona ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme TARJOILIJA ketjuasiakkaallemme Oulun talousalueella. Laitathan hakemuksesi jo tänään tulemaan. Käsittelemmä hakemuksia jo hakuaikana.

Menestyksen avaimet:

Omaat reippaan, tarkan ja oma-aloitteisen otteen työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin ja ratkaiset nopeastikin muuttuvat tilanteet iloisella asiakaspalvelulla. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä.

Nyt haemme useita asiakaspalvelusta nauttivaa ja kansainvälisessä työssä viihtyvää tarjoilijaa ketjuasiakkaallemme. Huikea tiimi toivoo joukkoonsa positiivisuutta ja ammattiylpeyttä huokuvaa tekijää. Tehtävässä pääset todella näyttämään tarjoilijan taitosi, kehittymään työssäsi ja tarjoamaan mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaille ravintolassa, jossa laadusta ei tingitä. Tarjoilijan työssä edellytetään englannin kielen taitoa ja vuorotyövalmiutta.

Edellytykset työnsaannille:

Hygieniapassi

Englannin kielen taito

A la Carte osaaminen

Eduksi luettavat asiat:

Anniskelupassi

Viiniosaaminen

Liitäthän todistuksesi suoraan hakemukseesi.