(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan tarjoilija Scandic Ikaalisten kylpylään
Scandic Ikaalisten Kylpylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

HEI SINÄ! Haluatko päästä mukaan ravintola-alan sykkeeseen!? Etsimme asiakkaallemme Scandic Ikaalisten kylpylään näppäriä, oma-aloitteisia ja energisiä salipuolen tekijöitä. Työtehtäviä on niin kahvila-, tarjoilija- kuin baarityönkin parissa. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kesän ajaksi, mutta myös keikkatyöntekijät ovat tervetulleita! Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta uusi tulokas!

Meidän mielestämme unohtumaton kesätyö koostuu muutamasta asiasta: 1. Duunissa saa olla kivaa ja työkavereiden pitää olla huipputyyppejä! 2. Työn pitää olla vaihtelevaa ja siinä pitää voida kehittyä. Kappas vaan, meillä olisi tarjolla juuri sellainen työpaikka. Etsimme mahtavaa, energistä ja persoonallista porukkaa työskentelemään Ikaalisten kylpylän eri ravintoloihin.

Ja niitähän riittää! Tässä upean trooppisessa hyvinvointikompleksissa on kahvila, baari, bubi ja a’la carte-ravintola. Ruokaa ja juomaa tarjoillaan hotellivieraille ja muulle väelle lähes kellon ympäri. Voit oman kiinnostuksesi pohjalta erikoistua kahvilaan, baariin tai ruokatarjoiluun. Tai mikä parasta, tehdä halutessasi näitä kaikkia.

Aikaisempi kokemus tarjoilusta on plussaa, mutta jos nyt mietit: ”enhän minä osaa tarjoilla!” Niin pelko pois, ei kukaan osaa, ennen kuin opettelee! Alan uudet tulokkaat osallistuu Raflateam-valmennukseen, jossa kolmessa päivässä opit kaikki tarjoilutyön salat. Valmennuksen jälkeen olet enemmän kuin valmis hyppäämään ravintola-alan altaaseen, vaikka pää edellä.

Kesästä Ikaalisissa on tulossa aivan mieletön! Hotellissa on useita tapahtumia, livemusaa, keikkoja ja kesäkuussa yhdet festaritkin. Erilaisia ja eripituisia sopimuksia tarjolla. Meille sopii, että upottaudut tähän työhön koko kesäksi, tai vain kastaudut toisinaan, eli keikkailet sinulle sopivina aikoina. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana. Mikäli olet valmis aloittamaan jo aikaisemmin, tuothan sen ilmi hakemuksessasi.

Vaikka ravintola-ala ei olisikaan sinun loppuelämän haave, käynti alalla kannattaa. Tulet takuuvarmasti oppimaan vuorovaikutuksen virtuoosiksi, jolla löytyy sitä kuuluisaa pelisilmää. Ikaalisten kylpylässä saat olla oma ihana itsesi ja tehdä töitä omalla, persoonallisella tyylilläsi- BE YOU!

Rohkeasti vain hakemusta tulemaan!