(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan moniosaaja
Lauhatuotanto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Lauhatuotanto Oy
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Lauhatuotanto Oy:lle kahta ravintolatyöntekijää, jotka pystyvät toimimaan kaikissa asiakkaan toimipisteissä. Toinen tehtävistä on vuorotteluvapaan sijaisuus, jolloin sinun tulee olla työttömänä työnhakijana TE-toimistossa.

Hoidat kassatarjoilijan tehtäviä, sekä valmistat maukasta lounasta. Keittiö on hyvin pitkälle itsevalmistuskeittiö, jossa on tilaa myös luovalle lounasvalmistukselle, annettujen raamien sisällä. Honkahovissa on myös pieni hotelli ja sen, ravintolan sekä ruokatuotantotilojen puhtaanapito on olellinen osa päivän toimintaa.
Odotamme sinulta
Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä. Aiempi kokemus lounasruokalan työtehtävistä on eduksi, samoin veikkauskoneen käyttökokemus. Anniskelupassi on ehdoton edellytys. Työtä on 90 h / 3 vko.
Koulutus ja työkokemus
Alan peruskoulutus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työsuhteiden kesto huhtikuu-elokuu. Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi, liitä CV mukaan ja merkkaa kiinnostuksesi työpaikkaa kohtaan. Lisätietoja antaa Taija Roininen puh. 044 704 9410 tai kankaanpaa@vmp.fi.
Kesto
elokuulle 2020
Lisätietoja
Taija Roininen, kankaanpaa@vmp.fi, 0447049410
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.03.2020 mennessä.