(Poistunut julkaisusta)

Ravintolan asiakaspalvelija
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Pikante-ravintolat hakee iloista asiakaspalvelijaa pääasiassa salin puolen kassa-tarjoilijan tehtäviin. Oletko sinä etsimämme asiakaspalvelun helmi? Haluatko tuottaa asiakkaille elämyksiä ja pystytkö kiireen keskellä huomioimaan asiakkaat yksilöllisesti? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä energisessä ympäristössä sairaalakampuksella.

Tehtäviin kuuluu vilkkaan lounasravintolan asiakaspalvelijan tehtävät Finn-Medin Ravintolassa, Taysin kampuksella. Työssä hoidat lounaslinjastoa, työskentelet kassalla ja palvelet asiakkaita. Tarvittaessa tarjoilet iltatilaisuuksissa ja järjestät kokoustarjoiluita.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja työsuhde on ensin vuokrasuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen ravintolan omille kirjoille. Työvuorot ovat pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot mahdollisia.

Pikante-ravintolat on luotettava ja kehittyvä yritys, jonka missio on tehdä sairaalaympäristöön virkistäviä keitaita, panostaen laatuun ja palveluun. www.pikante.fi


Edellytämme sinulta

Ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta alalta
Hyvää ja aitoa asiakaspalveluasennetta
Joustavuutta
Oma-aloitteisuutta sekä vahvaa organisointikykyä
Tarjoiluetikettien tuntemista ja osaamista


Tarjoamme sinulle

Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Täytä myös suosittelijasi yhteystiedot. Jätä hakemus pikaisesti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi