(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki
Ravintola Porin Steak & Whisky House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Hei Sinä ravintola-alan KokkiOsaaja! Etsimme Steak & Whisky House Galleen kokkia, joka loihtii ja takaa nautinnollisen makuelämyksen vaativampaankin makuun.

Haemme ammattitaidon omaavaa kokkia à la carte- ja lounasruokien valmistukseen. Ruoat valmistetaan aina parhaista raaka-aineista, alusta - loppuun itse. Haetulla henkilöllä on reipas ja positiivinen asenne kokin työtä kohtaan, sekä huumorin pilkettä. Sinulla on halua ja taitoa tuottaa asiakkaille makuelämyksiä ja ymmärrät houkuttelevan ruoan esillepanon tärkeyden. Odotamme, että ammattitaitosi ja innostuneen asenteesi lisäksi sinulla on myös aito kiinnostus kokin työtä kohtaan ja halua entisestään kehittyä alalla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, sekä monipuolisen työn huipputiimissä, sekä vakituisen / osa-aikaisen työsuhteen 90h/3vko.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla vankan ammattitaidon lisäksi - yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä - itsenäistä työskentelyotetta - innokkuutta ja joustavuutta. Jos koet intohimoa ruokaa kohtaan ja haluat luoda upeita makuelämyksiä, niin laita hakemus pikaisesti. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan kokin löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

  • Hygieniapassi

  • Kokkikoulutus