(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme asiakkaallemme Sport & Spa Hotel Vesileppikseen Leppävirralle ravintolakokkia.

Sport & Spa Hotel Vesileppis on aktiivinen superkeskus, joka sijaitsee Leppävirran luonnonkauniissa maisemissa Valtatie 5:n varrella. Vesileppiksestä löydät niin kylpylän, monitoimiareenan, keilahallin, hiihtoareenan, jäähallin, kauneushoitolan, ravintoloita, kuntosaleja ja urheilukenttiä kuin valtavan määrän erilaisia tapahtumiakin.

Etsimänne kokki on reipasotteinen ja valmis ajoittain rivakkaankin työtahtiin. Valittava henkilö kykenee tekemään töitä itsenäisesti ja ottamaan vastuuta työtehtäviensä hoitumisesta. Lisäksi hallitset hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot myös kiireen keskellä. Vastuualueeseesi kuuluu niin aamupala, lounas kuin listatarjoiluiden valmistusta sekä juhla- ja kokousruokailuja.

Toivomme hakijalta ravintolapuolen koulutusta, aiempaa työkokemusta kokin työtehtävistä sekä motivoitunutta asennetta työn tekoon. Työ on vuorotyötä. Työtehtäviin perehdytetään.

Hygieniapassi pakollinen. 

Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme osa-aikaisen työn, jossa mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen sekä Mara TES mukaisen palkkauksen. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaavat Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi ja Jouni Korhonen p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.