(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Seinäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Onko sinulla jo kokemusta tai koulutusta kokin työstä? Etsitkö kesäksi vastuullista työpaikkaa, jossa pääset loihtimaan herkulliset lautasannokset ja kehittämään itseäsi kokkina?

Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle kesäksi motivoitunutta ja oma-aloitteista RAVINTOLAKOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Ravintola on tunnettu erinomaisesta palvelustaan sekä laadukkaista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Ravintolan a`la carte listalta löytyy herkkuja varmasti koko perheelle!

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin sekä arkiin että viikonloppuihin. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.

Mikäli sinulta löytyy aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua valmistaa maittavaa ruokaa asiakkaille niin saatat olla etsimämme henkilö!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tai koulutusta ravintolakokin tehtävistä
Aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan ja näyttävien annosten valmistamiseen
Oma-aloitteisuutta
Asiakaspalveluasennetta
Mahdollisuutta työskennellä 2-vuorotyössä
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Arvokasta työkokemusta
Perehdytyksen työtehtäviin
Viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit
Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
StaffPointin tarjoaman tuen ja valtakunnalliset mahdollisuudet


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat alan kokemuksesi ja koulutuksesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat, mikä on nykytilanteesi ja mitä olet tehnyt aiemmin. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakemusten perusteella videohaastatteluun jo haun aikana, joten tarkkaile sähköpostiasi.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi