(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Rosso Zeppelin
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Rossossa asiakkaat nautittivat rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon toivotetaan tervetulleeksi porukalla kuin porukalla!

Haluatko Sinäkin liittyä energiseen osaavaan ja mutkattomaan keittiötiimiin kokin roolissa?

Keittiö on avoinna joka päivä. Työtunteja tarjoamme 90h kolmeen viikkoon.
Kokkailet kaksivuorotyössä. Kokkipesti alkaa perehdytyksellä. Hihat voit kääriä työnteolle kunnolla heti kesäkuun lopusta jatkuen ainakin elokuun 2019 puoliväliin saakka.
Huomioithan, että julkinen liikenne kulkee rajoitetusti työvuorojen puitteissa klo 9-20 (Pe klo 21.00) välillä.

Edellytämme sinulta:
- kokkikoulutusta tai keittiöalan työkokemusta
- reipasta asennetta ja otetta työnteolle
- hyvää paineensietokykyä
- yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi
- monipuoliset työtehtävät
- mukavat työkaverit

Arvostamme:
Pizzantekotaitoja

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV ja suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Yhteystiedot:
Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi