(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Ravintola pikkuVeli
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018
pikkuVELIssä kokataan kaikkea mikä sopii prinsessoille ja rekkamiehille ja kaikille siltä väliltä.
Kalaa, lihaa, kasvista - ja kaikki lähiraaka-aineista rakkaudella tehtynä.
"Me ollaan hulluja. Toivottavasti sinäkin. Eritoten meillä ollaan hulluja hyvän ruoan perään." Näin todetaan pikkuVeljessä.

Haluatko Sinäkin olla hullu ja hulluna luomassa ravintolan asiakkaille
herkullisia kokemuksia ruoan suhteen?
Haemme siis hulluja, mutta osaavia, työstään ammattiylpeitä,
ripeäotteisia ravintolakokkeja.

Toinen kokki voi aloittaa syyskuussa ja toinen lokakuussa 2018.
Työ on kaksivuorotyötä ja täysillä tunneilla.
Toiselle tarjoamme heti vakituisen pestin ja toinen aloittaa aluksi puolenvuoden työsopimuksella.

Edellytämme sinulta:
- kokkikoulutusta tai
- keittiöpuolen työkokemusta
- joustavuutta ja yhteistyökykyjä
- ripeyttä ja tilannetajua
- paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisen kokkitehtävän
- mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi
- mukavan hullut työkaverit

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti
sekä liitä CV hakemukseesi sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Yhteystiedot Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi