(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2019
Haluaisitko olla loihtimassa onnistuneita makuelämyksiä pikkujoulukansalle?

Etsin asiakkaillemme ammattitaitoisia ravintolakokkeja syksyn ja alkutalven sesonkiin Jyväskylän alueelle. Töitä olisi tarjolla asiakkaiden tilausten mukaisesti viikonloppuisin ja arkenakin painottuen iltoihin.

Työssä kokin tulisi toimia osaamisensa mukaan buffetkokkina tai cartessa valmistaen annosruokia.


Edellytämme sinulta

- koulutusta ja kokemusta alalta
- positiivista ja ammattitaitoista asennetta
- sitoutuneisuutta
- kykyä ottaa vastuuta ja toimia tiimin jäsenenä


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden työllistyä pidemmäksi aikaa
- perehdytyksen paikan päällä
- mahdollisuuden päästä tutustumaan Jyväskylän erilaisiin ravintoloihin
- vahvan organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Mikäli haluat mukaan vauhdikkaisiin ravintolailtoihin, jätä hakemus kera cv:n ja suosittelijan yhteystiedon niin olemme sinuun yhteydessä!


Lisätietoja

Lisätietoja:
Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö, Horeca, Keski-Suomi
StaffPoint Oy || Puistokatu 2 D, katutaso || 40100 JYVÄSKYLÄ
020 720 6464 || Palvelukeskus 030 047 2001
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi