(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Hotelli-Ravintola Alma, Seinäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Hotelli-Ravintola Almaan vakituiseen työsuhteeseen osaavaa RAVINTOLAKOKKIA. Työt alkavat maaliskuun alussa ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vk.

Hotelli-ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Vanhassa rautatieläisten talossa sijaitsevassa hotelli-ravintolassa on tunnelmallinen miljöö, minkä vuoksi se on myös suosittu juhlapaikka. Ravintolassa tarjotaan suussa sulavat herkut lounaalla sekä a´la carte listalta. Keittiössä suositaan lähituottajien tuotteita.

Työssä pääset valmistamaan monipuolisesti sekä à la cartea, aamiaista että lounasbuffettia. Työvuorot sijoittuvat hotelli-ravintolan aukioloaikoihin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.

Mikäli sinulta löytyy aitoa intohimoa ruoan valmistukseen sekä sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, niin olet etsimämme henkilö! Laitathan hakemuksesi pian, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta / koulutusta kokin työstä
Joustavuutta
Innokasta asennetta
Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät laadukkaassa ravintolassa
Erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi
Työn, josta voit olla ylpeä
Mukavat työkaverit
Vakituisen työsuhteen


Kiinnostuitko?

Saiko tämä työpaikka veden kielelle?

Hae siis ihmeessä oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Johanna Mäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
04578815640
johanna.maki@staffpoint.fi