Ravintolakokki / Chef, Kustavi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021
Haemme asiakkaallemme ravintolakokkia valmistamaan laadukasta saaristolaisruokaa kauniisiin merimaisemiin.

Tehtäviisi kuuluu herkullisten lämpimien ja kylmien ruokien valmistaminen sekä esille laitto. Kaikki ruoat valmistetaan itse aidoista ja mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista.

Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä ja vuorot ovat klo. 08.00 - 21.30 välillä.
Työtä on tarjolla ainakin elokuun puoleen väliin asti. Ravintolan sijainnin takia tarjolla on myös majoitusmahdollisuus.

__

We are looking for a restaurant chef for our customers to prepare quality food in beautiful seascapes.

Your responsibilities include preparing delicious hot and cold dishes. The food is made on site from the start, using fresh and local ingredients.

The restaurant is open every day of the week and shifts are between 08:00 and 21:30

The work will last at least until mid-August. Due to the location of the restaurant, accommodation is also available.


Edellytämme sinulta

kokemusta vastaavista tehtävistä ja reipasta asennetta työhön
Valmiutta vuorotyöhön
experience in similar tasks and a brisk attitude to work
Willingness to work morning and evening shifts


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen ja kauniin työympäristön kesäisessä Kustavissa
Ammattitaitoiset työkaverit
Mahdollisuuden majoitukseen
A unique and beautiful work environment in Kustavi
skilled coworkers
Possibility of accommodation if needed


Kiinnostuitko?

Jätä hakemus pikaisesti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä!
__

Submit the application quickly as we fill the job as soon as a suitable employee is found!


Lisätietoja

Marika Kuikka
Rekrytointikonsultti
HoReCa
StaffPoint Oy || Keskustori 1 A 2 || 33100 TAMPERE
044 4204 285 || Palvelukeskus 030 047 2000
marika.kuikka@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot