(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Arina Amarillo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018
Oulun Amarillo on neljäs uuden konseptin mukainen Amarillo. Joka kulman takaa löytyy yllätyksiä.

Oulun Amarillon ruokalistalta löytyy tunnetuksi tulleet annokset, mutta mukana on myös paljon uutta! Specials osiosta asiakkaat saavat kootuksi mieluisiaan annoksia lisäkkeitä vaihtamalla. Amarillossa korostuu sosiaalinen syöminen sillä useat annokset ovat tarkoitettu jaettaviksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table - iso ateria uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävaruksella. Tämä on elämys joka jokaisen kannattaisi kokea!

ALWAYS SOMETHING GOING ON
Haluatko Sinäkin liittyä energiseen osaavaan ja mutkattomaan keittiötiimiin kokin roolissa?

Ruokalistalta löytyy uusia, tuoreita ruoka-annoksia, joita pääset toteuttamaan.
Keittiö on avoinna joka päivä.
Kokkitehtävään Sinulle piirretään työvuorolistaan sekä päivä- että iltavuoroja.
Tarjottavat työtunnit vaihtelevat 60-112,5h kolmessa viikossa.
Toisen kokin pesti alkaa jo Vapulta ja toinen kokki aloittaa 1.6.
Molemmille kokeille keittiötehtäviä riittää vähintäänkin elokuun loppuun saakka.

Edellytämme sinulta:
- kokkikoulutusta tai ravintola-alan työkokemusta
- reipasta asennetta ja otetta työnteolle
- hyvää paineensietokykyä
- yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi
- monipuoliset työtehtävät
- mukavat työkaverit
- mahdollisuuden jatkosopimukselle

Lisätiedot:
Pirkko Tieva-Korhonen
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
045-670 7423

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV ja suosittelijasi hakemukseesi.
Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.