(Poistunut julkaisusta)

Ravintolakokki, Arina Amarillo, Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.
Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.
ALWAYS SOMETHING GOING ON
Haluatko Sinäkin liittyä energiseen osaavaan ja mutkattomaan Arinan keittiötiimiin kesäksi 2020 ravintolakokin roolissa?

Ruokalistalta löytyy uusia, tuoreita ruoka-annoksia, joita pääset toteuttamaan.
Keittiö on avoinna joka päivä.
Amarillon lisäksi Sinulla on mahdollisuus kokkailla myös muissa Hotelli Arinan keittiöissä.

Kokkitehtävässä Sinulle piirretään työvuorolistaan sekä päivä- että iltavuoroja.
Työtunteja kertyy vähintään 90h/3vkoon.
Kokin pestin alkaa toukokuussa 2020 perehdytyspäivillä jatkuen syyskuun loppuun saakka.

Mitä vielä mietit, laitahan hakemus tulemaan!


Edellytämme sinulta

- kokkikoulutusta tai
- ravintolakeittiön työkokemusta
- reipasta asennetta ja otetta
- hyvää paineensietokykyä
- yhteistyökykyä


Tarjoamme sinulle

- hyvän perehdytyksen
- monipuoliset työtehtävät
- mukavan tiimin ja tuen
- ylpeyden kokea kesän "arinalaisena"


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV ja suosittelijasi hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi