(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Tampereelle (992)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevaan opiskelijaravintolaamme ammattitaitoista

RAVINTOLAESIMIESTÄ

vastaamaan Sodexon opiskelija- ja henkilöstöravintolan toiminnoista.

Sodexo vastaa toimipaikan ravintola- ja kahvilatoiminnasta sekä kokous- ja edustustarjoiluista. Palveluita käyttää päivittäin yli tuhat asiakasta. Kansainvälistä asiakaskuntaa palvelee 13 hengen Sodexo-tiimi.

Ravintolaesimiehenä vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti ravintolatoiminnasta sekä käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä yhdessä aluevastaavan ja keittiömestarin kanssa. Olet avainhenkilö yhteydenpidossa asiakkaaseen. Vastaat toimipaikan henkilöstö- ja työvuorosuunnittelusta yhdessä aluevastaavan kanssa.

Toimit oman tiimisi esimiehenä ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut myös itse toimipaikan päivittäiseen työskentelyyn ravintolassa ja edustustilaisuuksissa.

Odotamme

Sinulla on:
- ravintola-alan esimieskoulutus, esim. restonomi
- useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ravintolatoiminnan tuloksellisesta johtamisesta suuressa yksikössä
- hygieniapassi
- vahvaa osaamista toiminnan kehittämiseen
- hyvät atk-taidot ja kokemusta tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä (esim. Aromi)
- kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Pärjäät työssäsi englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimipaikka on avoinna ma-la, myös iltaisin, joten työvuorot sijoittuvat ma-la klo 7.00-18.30 välille. Palkka TES:n sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 7.00-14.30 välillä aluevastaava Anu Oksanen p. 050 528 4561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.