(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Kouvolaan (973)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Kouvolaan uuteen alkavaan asiakkuuteemme ruoanlaittotaitoista

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Toimipaikassa on ruokailijoita päivittäin noin 80.   Päivän ruokatarjooma koostuu aamiaisesta, lounastaa ja päivällisestä (keitto).  Lisäksi on jonkin verran kokous- ja edustustarjoilua. 

Pääasiallinen tehtäväsi on päivittäisen käytännön työn pyörittäminen ruoanlaittoineen. Sinulla on toinen henkilö työparinasi.


Lähiesimiehenäsi toimii aluevastaava joka on apunasi.  Ravintolaesimiehenä vastaat tuloksesta ja kokonaisvaltaisesta ravintolatoiminnasta ja käytännön toiminnan organisoimisesta.  Toimit esimiehenä työparillesi.


Työssäsi käytät päivittäin erilaisia atk-järjestelmiä (mm. Aikajana, CnB, tuotannonohjausjärjestelmä). Toimit yhteyshenkilönä asiakkaalle. Ruokalistasuunnittelu ja toiminnan kehittäminen on osa työtäsi.

Odotamme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa  koulutusta sekä kokemusta ja näyttöä ravintola-alan esimiestehtävistä.  Asiakasyhteistyössä olet sanasi mittainen ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin.
 

Sinulla on:

- vankka keittiöosaaminen ja ruoanlaittotaito

- hyvät vuorovaikutustaidot

- hyvä suomen kielen taito

- perus atk-osaaminen

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin pääasiallisesti klo 6.30 - 15.00 välille, mutta olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös muuna aikana.  Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkamisajankohta on 26.3.2018.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Panu Lokki gsm +358 (0)50 443 3158 tai
e-mail:  panu.lokki@sodexo.com, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.