(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Kiltakellariin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Etsimme Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan ravintola Kiltakellariin

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Loistava tilaisuus kehittymishaluiselle ja kehittämiskykyiselle ravintola-alan rautaiselle ammattilaiselle.

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Suuressa ravintolasalissa on pehmeä tunnelma, jonka luovat vuosisatoja vanhat tiiliseinät. Visionäärisen yrittäjän tapaan liiketoimintamme perustuu kahdelle kantavalle periaatteelle: tuotteiden korkealle laadulle ja hyvälle palvelulle. Lounaalla tarjoamme maukasta oman keittiön kotiruokaa ja iltaisin järjestämme elämyksellisiä tilaisuuksia jopa 200 hengelle. Tiloistamme löytyy myös kolme vanhan ajan 6-12 hengen kabinettia, joihin kokoustarjoilut saa toiveesta.

Tutustu kiltakellariin: www.ravintolakiltakellari.fi

Ravintolaesimiehenä vastaat yhdessä aluevastaavan kanssa tuloksesta ja kokonaisvaltaisesta ravintolatoiminnasta ja käytännön toiminnan organisoimisesta. Kehität ravintolan toimintaa ja myyntiä asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Vastaat toimipaikan henkilöstö- ja työvuorosuunnittelusta, sekä perehdytyksestä. Tulet osaksi viiden hengen tiimiä ja lähi esimiehenäsi toimii aluevastaava. Tukenasi on myös keittiömestari, juhlatilaisuuksista vastaava Hovimestari sekä myynti- ja markkinointitiimi.

Toimit oman tiimisi esimiehenä osallistuen itse vahvasti myös käytännön työhön.

Työssäsi käytät päivittäin erilaisia järjestelmiä (mm. Aikajana, CnB, tuotannonohjausjärjestelmä, varausjärjestelmä sekä Office ohjelmia). Toimit yhteyshenkilönä asiakkuuksille. Ravintolatoiminnan sekä myynnin kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöä ravintola-alan esimiestehtävistä. Sinulla on kokemusta asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Asiakasyhteistyössä olet sanasi mittainen ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin.

Olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava esimies. Motivoit ja haastat henkilöstön onnistumaan ja kehittymään. Sinulla on suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Sinulla on vastaavanhoitajan pätevyys.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.12.2020 asti. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-16.00 välille, mutta olet valmis työskentelemään ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa tilauskannan mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkamisajankohta huhtikuussa 2020 sopimuksen mukaan.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin keskustan aluevastaava Jarno Sorasahi p. 040 596 5141 tai jarno.sorasahi@sodexo.com. (jätäthän tarvittaessa soittopyynnön)

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.