(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Keravalle (1348)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? Pidätkö monipuolisista työtehtävistä? Oletko kiinnostunut oluen ja ruuan liitosta? Nautitko siitä, kun saat ottaa vastuuta itsenäisesti?

Haemme nyt Keravan Carlsbergin henkilöstöravintolaan

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Sodexo vastaa Carlsbergillä henkilöstöravintolan toiminnasta kokouspalveluineen sekä tilahuoltopalveluista.

Ravintolaesimiehen tehtävässä vastaat ravintolan toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja toimit ravintolahenkilökunnan esimiehenä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä ja sinulla on kyky kuulla ja nähdä asiakkaan toiveet. Ammattitaitosi takaa sen, että pystyt kehittämään ja ylläpitämään laatua ja palvelua toimipaikassa. Johdat ja suunnittelet ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä yhdessä keittiömestarin kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. laskutusta ja tavaratilauksia. Osallistut myös käytännön työhön ravintolassa. Tukenasi tehtävässä ja esimiehenäsi toimii Carlsbergin asiakkuudesta vastaava aluevastaava.

Odotamme

Hyväntuulinen asiakaspalvelu on toimintasi perusta. Positiivisuus, palvelu ja iloisuus näkyvät toiminnassasi joka päivä.

Johdat tiimiä ammattitaidolla ja omalla esimerkilläsi, esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Teet mielelläsi tiimityötä, jossa käytät erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi. Organisoit omasi ja työntekijöiden tehtävät, otat vastuun työstäsi ja toimipaikasta. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita.

Sinulla on tehtävään soveltuva ravintola-alan esimiehen koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Osaat ajatella taloudellisesti ja tavoitteenasi on tehdä tulosta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja omaksut helposti uusien järjestelmien käytön. Palvelet asiakkaita suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito lasketaan hakijalle eduksi. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä.

Eduksesi katsomme ravintola-alan monipuolisen tuntemuksen ja kyvyn toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinostavan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin 8.00 -16.00 välille, mutta osallistut tarvittaessa myös iltatilaisuuksiin.  Palkka ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluevastaava Päivi Hakoniemi paivi.hakoniemi@sodexo.com

Jätäthän meille sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta.