(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Helsinkiin oppilasravintolaan (114)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsingin Normaalilyseon oppilasravintolaan pirteää ja iloista sekä lasten ja nuorten parissa viihtyvää

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Helsingin normaalilyseossa toimii ylä-aste ja lukio sekä ranskalainen esikoulu. Koulu sijaitsee Helsingin keskeisellä paikalla Ullanlinnassa.

Lämminruoka tulee kouluun valmiina, valmistamme itse salaatit ja energialisukkeet. Lounastarjooman lisäksi meillä on kioskimyyntiä ja tilaustarjoilua.  Lounaalla käy ruokailijoita noin 750/ pv. Lisäksesi täällä työskentelee kolme työntekijää.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työt mm:

- vastaat päivittäisestä toiminnasta yhdessä aluevastaavan kanssa

- omavalvonta

- perehdytät työntekijöitä

-  tuotannonohjausjärjestelmän käyttö

- varaston hallintaa ja ostotoimintoja

- toimipaikan yleisiä tehtäviä, asiakaspalvelua, tarjoilua ja kassalla työskentelyä

- energialisukkeiden, kioski- ja välipalatuotteiden valmistusta sekä leivontaa

Odotamme

Sinulla on esimieskoulutus ja jonkinverran aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Kykenet työskentelemään ketjumaisesti sovitulla tavalla. Tunnet erityisruokavaliot. Perus tietoteknisettaidot on välttämättömyys tässä tehtävässä. Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Eduksesi katsomme ranskan kielen taidon.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva sekä. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi.

Lisätietoja

Työ on vakituinen ja kokopäivätyö. Työaika on ma - pe kello 7.00 - 16.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan, elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.7.2019 alkaen aluepäällikkö Päivi Huhtamella arkisin kello 9.00 - 15.00 gsm 0504410823 tai paivi.huhtamella@sodexo.com

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

 

Muuta

Työpaikalle pääsee parhaiten julkisilla kulkuvälineillä, alueella ei ole työntekijöillemme parkkipaikkaa.