(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Helsinkiin oppilasravintolaan (114)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsingin Normaalilyseon oppilasravintolaan pirteää ja iloista sekä lasten ja nuorten parissa viihtyvää

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Helsingin normaalilyseossa toimii yläaste ja lukio sekä ranskalainen esikoulu. Koulu sijaitsee Helsingissä keskeisellä paikalla Ullanlinnassa.

Lämmin ruoka tulee kouluun valmiina, valmistamme itse salaatit ja energialisukkeet. Lounastarjooman lisäksi meillä on kioskimyyntiä ja tilaustarjoilua.  Lounasruokailijoita käy päivittäin noin 750. Lisäksesi toimipaikassa työskentelee kolme työntekijää.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työt mm:
- päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä aluevastaavan kanssa
- omavalvonta
- työntekijöiden perehdyttäminen
- tuotannonohjausjärjestelmän käyttö
- varaston hallintaa ja ostotoimintoja
- toimipaikan yleisiä tehtäviä, asiakaspalvelua, tarjoilua ja kassalla työskentelyä
- energialisukkeiden, kioski- ja välipalatuotteiden valmistusta sekä leivontaa

Odotamme

Sinulla on esimieskoulutus ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kykenet työskentelemään ketjumaisesti sovitulla tavalla. Tunnet erityisruokavaliot. Perus tietotekniset taidot on välttämättömyys tässä tehtävässä. Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Eduksesi katsomme ranskan kielen taidon.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva sekä. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi.

Lisätietoja

Työ on vakituinen ja kokopäivätyö. Työaika on ma - pe kello 7.00 - 16.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä)

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Seija Mala seija.mala@sodexo.com