(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Helsinkiin Kiltakellariin Bulevardille (89)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan ravintola Kiltakellariin

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Loistava tilaisuus kehittymishaluiselle ja kehittämiskykyiselle ravintola-alan rautaiselle ammattilaiselle.

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Suuressa ravintolasalissa on pehmeä tunnelma, jonka luovat vuosisatoja vanhat tiiliseinät. Visionäärisen yrittäjän tapaan liiketoimintamme perustuu kahdelle kantavalle periaatteelle: tuotteiden korkealle laadulle ja hyvälle palvelulle. Lounaalla tarjoamme maukasta oman keittiön kotiruokaa ja iltaisin järjestämme elämyksellisiä tilaisuuksia jopa 200 hengelle. Tiloistamme löytyy myös kolme vanhan ajan 6-12 hengen kabinettia, joihin kokoustarjoilut saa toiveesta.

Tutustu Kiltakellariin

Ravintolaesimiehenä vastaat yhdessä aluevastaavan kanssa tuloksesta ja kokonaisvaltaisesta ravintolatoiminnasta ja käytännön toiminnan organisoimisesta. Kehität ravintolan toimintaa ja myyntiä asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Vastaat toimipaikan henkilöstö- ja työvuorosuunnittelusta, sekä perehdytyksestä. Tulet osaksi kuuden hengen tiimiä ja lähi esimiehenäsi toimii aluevastaava. Tukenasi on myös keittiömestari, juhlatilaisuuksista vastaava Hovimestari sekä myynti- ja markkinointitiimi.

Toimit oman tiimisi esimiehenä osallistuen itse vahvasti myös käytännön työhön.

Työssäsi käytät päivittäin erilaisia järjestelmiä (mm. Aikajana, CnB, tuotannonohjausjärjestelmä, varausjärjestelmä sekä Office ohjelmia). Toimit yhteyshenkilönä asiakkuuksille. Ravintolatoiminnan sekä myynnin kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

Odotamme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöä ravintola-alan esimiestehtävistä. Sinulla on kokemusta asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Asiakasyhteistyössä olet sanasi mittainen ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin.

Olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava esimies. Motivoit ja haastat henkilöstön onnistumaan ja kehittymään. Sinulla on suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Sinulla on vastaavanhoitajan pätevyys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-16.00 välille, mutta olet valmis työskentelemään ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa tilauskannan mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkamisajankohta syyskuussa 2019 sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää alla olevan hakulinkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin keskustan aluevastaava Jarno Sorasahi p. 040 596 5141 tai jarno.sorasahi@sodexo.com. (jätäthän tarvittaessa soittopyynnön)