(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Helsinkiin (51)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Etsimme Helsinkiin Hakaniemeen ravintola La Meriin

RAVINTOLAESIMIESTÄ

La Mer on valoisa ja vireä ruoka- ja kokousravintola Helsingin Hakaniemen merellisessä miljöössä. Kahdessa kerroksessa palvelemme lounas- ja kahvila-asiakkaita maittavilla tarjoiluilla. Meidän persoonalliseen ilmapiiriin voi piipahtaa vaikkapa aamukahville. Lounasruuan lisäksi vastaamme talossa olevien asiakkaidemme kokous- ja edustustarjoiluista. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Ravintolaesimiehenä vastaat yhdessä aluevastaavan kanssa tuloksesta ja kokonaisvaltaisesta ravintolatoiminnasta ja käytännön toiminnan organisoimisesta. Kehität ravintolan toimintaa ja myyntiä asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Vastaat toimipaikan henkilöstö- ja työvuorosuunnittelusta, sekä perehdytyksestä. Tulet osaksi neljän hengen tiimiä ja lähi esimiehenäsi toimii aluevastaava. Tukenasi on myös keittiömestari sekä myynti- ja markkinointitiimi.

Toimit oman tiimisi esimiehenä osallistuen itse vahvasti myös käytännön työhön sekä keittiössä että salissa.

Työssäsi käytät päivittäin erilaisia järjestelmiä (mm. Aikajana, CnB, tuotannonohjausjärjestelmä, varausjärjestelmä sekä Office ohjelmia). Toimit yhteyshenkilönä asiakkuuksille. Ravintola- ja kokoustoiminnan sekä myynnin kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

Odotamme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöä ravintola-alan esimiestehtävistä. Sinulla on kokemusta asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Asiakasyhteistyössä olet sanasi mittainen ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin

Olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava esimies. Motivoit ja haastat henkilöstön onnistumaan ja kehittymään. Sinulla on suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Sinulla on vastaavanhoitajan pätevyys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Pääset vaikuttamaan ravintolan liikeidean kehitys- ja uudistusprojektissa.  Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.10.2020 asti ja kokoaikainen.
Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-16.00 välille, mutta olet valmis työskentelemään ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa tilauskannan mukaan (aika ajoin iltatilaisuuksia voi olla paljon). Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkamisajankohta syyskuussa 2019 sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää alla olevan hakulinkin kautta. Pyydämme hakemusten perusteella potentiaalisimman hakijat haastatteluun viikoilla 29-31.