(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Helsinkiin (1501)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin  Huopalahden tuntumassa sijaitsevaan opiskelijaravintolaan

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Toimipaikka on Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijaravintola, jossa valmistamme lounasruoan ja vastaamme kahvilamyynnistä. Palveluita käyttää päivittäin noin 250-350 asiakasta. Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan siivouksesta.

Esimiehenä vastaat kokonaisvaltaisesti ravintolatoiminnasta ja käytännön toiminnan organisoimisesta. Vastaat toimipaikan henkilöstö- ja työvuorosuunnittelusta, työntekijöiden rekrytoinnista sekä perehdytyksestä. Toimit oman tiimisi esimiehenä osallistuen itse vahvasti myös käytännön työhön sekä keittiössä että salissa. Työssäsi käytät päivittäin erilaisia järjestelmiä (mm. Aikajana, CnB, tuotannonohjausjärjestelmä).

Raportoit Key account managerille, joka toimii esimiehenäsi ja vastaa asiakkuudesta.

Odotamme

Sinulla on:
- ravintola-alan esimieskoulutus, esim. restonomi
- aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä ravintolatoiminnan tuloksellisesta johtamisesta
- tietoa ja taitoa pienehkön budjetin suurtalousruuan valmistuksesta
- hygienia- ja anniskelupassi
- hyvät atk-taidot ja kokemusta tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä
- kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Pärjäät työssäsi englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen, vuoden 2019 loppuun saakka. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välille, mutta olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa. Palkka sopimuksen mukaan. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Key Account Manager Sanna Pauanne p. 050 302 6475 tai sanna.pauanne@sodexo.com